Curatenie civila in Timisoara

Servicii de curatenie profesionale pentru apartamente si case !

Locuinta dumneavoastra are nevoie de o curatenie profesionala ? Noi credem ca va putem ajuta !

    Considerati ca locuinta dumneavoastra are nevoie de o curatenie periodica pe care sa o puteti mentine ? Noi credem ca va putem ajuta cu o curatenie profesionala in doar cateva ore, pentru ca dumneavoastra sa va bucurati de alte lucruri mai importante in viata.
    Firma noastra de curatenie, Cleantex lucreaza cu un personal atent ales si instruit cu cele mai moderne si eficiente tehnici de curatare a camerelor, bucatariei si a baii dumneavoastra. Folosim aparatura moderna si solutii speciale pentru fiecare incapere a locuintei dumneavoastra.
    Populatia din domeniul urban tinde sa se focuseze din ce in ce mai mult pe cariere profesionale in timp ce treburile casei raman cateodata neglijate. Aici intervine firma noastra de curatenie, fie ca aveti o casa mare sau un apartament, ne putem adapta pentru organiza un plan de curatenie, care sa maximizeze bugetul dumneavoastra si sa pastrezele totul curat. In functie de bugetul dumneavoastra putem aspira si spala covoarele si mochete, matura curtea, curata baia sau bucataria, toate aceste operatiuni pentru ca dumneavoastra sa va puteti bucura de un mediu cat mai curat si sanatos alaturi de prieteni si de familie.

Contact

Strada Maresal Constantin Prezan nr. 11,Timisoara,
Telefon : 0784 44 88 44
Mail: office@firmacuratenietimisoara.ro
Website: http://www.firmacuratenietimisoara.ro

Conducere

Conducere: Firma Cleantex are aceasi conducere ca si firma Perennius ( o firma din Timisoara cu peste 10 ani experienta in domeniul curateniei ).