Curatenie birouri

Servicii de curatenie pentru birouri, spatii comerciale si hale !

Firma Cleantex are experienta in prestarea serviciilor de curatenie pentru spatii de birouri, hale industrial si spatii comerciale. !

    Aveti un obiectiv ce necesita o firma de curatenie ? Sunati-ne pentru a va consulta si a va prezenta o oferta personalizata. In urma consultarii puteti reduce costurile.
    Firma Cleantex vine in sprijinul dumneavostra pentru a va focusa mai mult pe alte lucruri mai importante. Noi credem va putem oferi un pret competitiv raport pret-calitate !

    Fie ca aveti o intreprindere mare cu multi angajati si fluctuatie mare de clienti sau o firma mica, fie ca doriti o curatenie permanenta sau ocazionala, puteti apela cu incredere la firma Cleantex. Externalizand aceste servicii de curatenie veti obtine rezultate bune la cele mai avantajoase preturi. Avem experienta si oferim servicii de curatenie pentru birouri in Timisoara de calitate.
    Ne adaptam in functie de bugetul si nevoile dumneavoastra cu o oferta personalizata pentru ca obiectivul sa fie curat la un pret cat mai competitiv.

Contact

Strada Maresal Constantin Prezan nr. 11,Timisoara,
Telefon : 0784 44 88 44
Mail: office@firmacuratenietimisoara.ro
Website: http://www.firmacuratenietimisoara.ro

Conducere

Conducere: Firma Cleantex are aceasi conducere ca si firma Perennius ( o firma din Timisoara cu peste 10 ani experienta in domeniul curateniei ).