Curatare si spalare mocheta Timisoara

Servicii de spalare, curatare mocheta si covoare la domiciliu in Timisoara !

Firma Cleantex are aparatura personalul si aparatura necesara pentru a va spala mocheta in cel mai scurt timp !

    Firma de curatenie Cleantex are experienta necesara pentru a indeparta cele mai dificile pete pentru ca dumneavoastra sa va bucurati de mocheta ca si cum ar fi noua.
    O incapere incapere curata incepe cu un geam si o mocheta curata.
Conform unor studii cele mai multe, s-a constat ca cele mai multe bacterii intr-o incapere se afla pe podea, covor sau mocheta. Cu toate ca aspiratorul nu lipseste din casele oamenilor si acestea sunt din ce in ce mai performante, insa problema bacteriilor continua sa persiste.
    Aici intervenim noi, Cleantex care va pune la dispozitie servicii moderne de curatare mocheta Timisoara . Folosim metoda injectie-extractie, umezim mocheta sau covorul cu o solutie speciala ce inlatura petele si murdaria. Ulterior aspiram si clatim repetand procesul pana cand culoriile covorului sunt la fel de intense ca atunci l-ati cumparat. Astfel scapati de acarieni si redati o noua prospetime incaperii dumneavoastra. Toate acestea prin oferta Cleantex de curatare mocheta si covoare in Timisoara.
    Pe langa acest serviciu, firma de curatenie Cleantex se ocupa are in gama sa si alte facilitati, atat pentru persoane juridice cat si fizice.

Contact

Strada Maresal Constantin Prezan nr. 11,Timisoara,
Telefon : 0784 44 88 44
Mail: office@firmacuratenietimisoara.ro
Website: http://www.firmacuratenietimisoara.ro

Conducere

Conducere: Firma Cleantex are aceasi conducere ca si firma Perennius ( o firma din Timisoara cu peste 10 ani experienta in domeniul curateniei ).