Curatare canapele si fotolii in Timisoara

Servicii de curatat si spalare canapele, fotolii din material textil !

Firma Cleantex presteaza servicii de curatare a canapelelor si fotoliilor din material textil. Curatam cele mai dificile pete acum pentru dumneavoastra intr-un cel mai scurt timp. Sunati acum si faceti o programare pentru un spalat de calitate !

    Canapeaua dumneavoastra are nevoie de o improspatare si sa redati alt aspect incaperii dumneavoastra ? Doriti sa scapati de acarieni ? Cleantex este una din cele mai bune alegeri din acest domeniu.
    Oferim servicii de curatare / spalare canapele in Timisoara si imprejurimi. Firma noastra aduce o prospetimea de care are nevoie capaneaua dumneavoastra pentru o durata de viata cat mai indelungata. In functie de programare, noi vom trimite o echipa cu personal instruit, echipamente si solutii profesionale pentru ca mobila dumneavoastra sa fie curata intre 1-2,5 ore in functie de volumul de lucru. Solutiile folosite scot cele mai adanci pete fara ca materialul textil sa fie afectat.
    Observatie : In cazul in care dumneavoastra ati incercat sa inlaturati petele cu solutii care nu sunt speciale, firma noastra nu garanteaza inlaturarea lor. Cel mai bine este sa le lasati si sa apelati la un specialist cand considerati ca este cazul.

Contact

Strada Maresal Constantin Prezan nr. 11,Timisoara,
Telefon : 0784 44 88 44
Mail: office@firmacuratenietimisoara.ro
Website: http://www.firmacuratenietimisoara.ro

Conducere

Conducere: Firma Cleantex are aceasi conducere ca si firma Perennius ( o firma din Timisoara cu peste 10 ani experienta in domeniul curateniei ).